• Bereikbaarheid mailbox

   Door migratieproblemen is de mailbox van Kids Moving the World al een tijdje niet goed bereikbaar. Daarom is een tijdelijke mailbox aangemaakt: kmtwmail2015@gmail.com  

 • 21.500 bordjes pap!

   Game Guide Kees Timmerman stuurde ons deze mooie foto van de Paulusschool in Wijchen. Zoals op de foto te zien is, organiseerde de school verschillende acties. Het resultaat mag er zijn!

 • Op naar de zomervakantie

   De laatste periode voor de zomervakantie is weer aangebroken. Onze Game Guides zijn nog volop actief en verzorgen de gastlessen voor alle modules. We krijgen nog dagelijks leuke berichtjes en reacties. Dank hiervoor! 

 • Meer dan Handen vrijwilligersprijzen uitreiking

  Gisteren was het dan zover, de Movisie Meer dan Handen vrijwilligersprijzen uitreiking. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen was Kids Moving the World genomineerd in de categorie Start Up onder Landelijk. Kids Moving the World heeft uiteindelijk niet gewonnen, toch was het een hele bijzondere avond.  

 • Nieuwe Game Guides in aantocht

  Kids Moving the World is altijd druk bezig met het werven van vrijwilligers, want nog steeds krijgen wij meer vragen van scholen dan we met onze gastdocenten aankunnen. Dit zoeken naar vrijwilligers werpt zijn vruchten af! Gisteren is er weer een training georganiseerd voor een aantal nieuwe vrijwilligers en drie bestaande vrijwilligers die eens een andere module willen gaan geven.